REGIO NOORD

 

Open brief aan alle leden van de Nivon Regio Noord

 

Beste leden,

 

Zoals jullie waarschijnlijk in de Toorts hebben kunnen lezen heeft de Nivonraad een masterplan opgesteld. Een van de ambities is om de bezettingsgraad van de natuurvriendenhuizen te verhogen. Voor 2014 wordt landelijk echter eerst nog een daling verwacht. Ook wij, de 3 noordelijke huizen, willen graag proberen het tij te keren.

 

We starten daarom nu al met plannen uitvoeren. Een gezamenlijke activiteit wordt bijvoorbeeld een fietstocht langs de 3 huizen. Voor meer activiteiten verwijzen we naar de websites van onze drie huizen.

 

Ook willen wij ons meer in de regio en gezamenlijk “op de kaart” zetten . Vandaar deze brief. Wij vragen jullie om op twee manieren te helpen. Tenslotte kunnen jullie - als leden van het Nivon- als geen ander allemaal bijdragen aan de vergroting van de naamsbekendheid van onze huizen. Samen willen we bouwen aan die naamsbekendheid van onze huizen en de schoonheid van ons noordelijk gebied. Maak jezelf ambassadeur van en voor het Nivon en met name het noordelijke deel.

 

We zijn een vrijwilligersorganisatie. Dat betekent dat we bij de uitvoering van plannen afhankelijk zijn van vrijwilligers die zich willen inzetten. Alleen gezamenlijk kunnen we de bakens verzetten. Daarvoor is ieders hulp noodzakelijk. Elk huis heeft wel vacatures. Op onze websites kun je zien waar op dit moment behoefte aan is. Het gaat van koker of klussenier/timmerman tot voorzitter van de beheercommissie en PR-medewerker.

 

Wil je iets gaan betekenen op een van onze huizen, meer informatie krijgen over vacatures, neem dan contact met ons op.

 

Vriendelijke groet,

 

Bert Rosien, Vz BC Allardsoog, www.nvhallardsoog.nl

 

Doky Verhagen, wnd. Vz Hunehuis, Hunehuis.nl

 

Piet Rabbeljee communicatie Hondsrug www.natuurvriendenhuisdehondsrug.nl

 

Huizen en terreinen

 

« terug